hirdetés

Ez a kutya 2 éve próbálja elnyerni a macska szeretetét: így sikerült neki

Hangai Lilla

2023. június 23 - Képek: Beauford the Samoyed/Instagram

Beau hegyeket is képes lenne megmozgatni Earl-ért. A baj csak az, hogy ez az attitűd egy icipicit egyoldalú.

hirdetés

Hogy az eltökéltségét és kitartását érzékeltessük, soha, de soha nem adta fel! Még a számtalan pofon ellenére sem, amit nem csak átvitt értelemben kapott. A visszautasítás úgy pattan le róla, mint Kim Kardashianról a negatív kritika. Mutatjuk máris, milyen az, amikor egy kutya és egy macska barátok. Fogjuk rá…

1-től 10-es skálán: végtelen

Ennyiszer próbálkozott már Beau, a szamojéd, hogy a skót lógófülű Earl végre a kegyeibe fogadja. Nem kap azonban mást, csak karmokat és tűhegyes agyarakat az arcába. A gazdi, Amanda szerint Earl valószínűleg úgy tekint a fehér bundájú lakótársára, mint arra a bizonyos kollégára, aki nem száll le rólunk bármilyen konkrétan is jelezzük felé, hogy nem kérünk a társaságából. Eddig együttéreztünk a Beau-val, de most már inkább sajnáljuk a macskát.

A kutya és a macska végül barátok lettek, mert a cica 2 év után feladta

Beau az első pillanattól rajong a cicáért, és egyszerűen mindig tudnia kell, hogy hol van és folyton ott kell lenni neki is. Még az ágy alá is képes bemászni csak azért, hogy egy percre se téveszthesse szem elől. Earl realizálta, hogy a kutya elől nincs menekvés, így egy bölcs taktikát választott: elfogadta a lelkes blökit. Nagyjából. Na jó, ma már egészen jóban vannak. Persze ha Earlt kérdeznénk, valószínűleg azt mondaná, hogy csak azért, mert muszáj.

Amikor a gazdik először látták Earlt Beau-hoz dörgölőzni, úgy érezték, hogy megnyerték a lottót. Tudvalevő ugyanis, hogy a macskák csak ahhoz dörgölőznek, amit meg szeretnének jelölni az illatukkal. Vagyis elfogadták, hogy az életük, a családjuk, a környezetük része lett.

A jutalom

A gazdik annak érdekében, hogy a kapcsolat ilyen is maradjon, adtak Beau-nak egy plüss macskát, ami hasonlít Earlre, hogy a cica is több teret kapjon, és Beau is elfoglalt legyen. Bár persze egy plüssjáték nem pótolhatta a megszerzett barátságot, az akció sikeresen zárult, ugyanis a kutya imád a plüss cirmossal is ölelkezni, játszani.

Bár a gazdik kitartása elnyerte jutalmát, arra buzdítunk, hogy kutyát macska mellé vagy macskát kutya mellé nagyon körültekintően szerezz be! Bár a skót lógófülű macskák elviekben könnyed természetű cicák, akik macskabarát kutyákkal is jól megférnek, mindig tekintetbe kell venni az adott fajta személyiségét és persze a kutya jellemét is. A fajtaleírásainkat böngészve kaphatsz egy kis támpontot, de a felelős döntés meghozatalában az egyéni ítélőképességedet is használnod kell. A kutyák és macskák összeszoktatásáról itt olvashatsz bővebben.

Instagram kutya és macska kutya macska barátság kutya macska kapcsolat macskás videók skót lógófülű videó
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink