hirdetés

Facebook sztár lett a csavargó macska: tévedésből 225 km-t utazott

Vermes Nikolett

2023. július 5 - Képek: Sox the explorer and friendly kitten/Facebook

A csavargó idegen autókban utazott, és közben bejárta Angliát. A gazdája már mindenhol kereste, mire megtalálta egy nagy kaland után.

hirdetés

Nem mindennapi helyen keresett nyugalmat ez a vörös macska. Egy idegen autóban bújt el, hogy pihenjen egy nagyot. Később mindenki nagyon meglepődött. A kétségbeesett gazdája, az autó tulajdonosai, és maga a cica is.

Mindenhol jól érzi magát.

A csavargó macska 225 kilométert utazott

Az eset a Herne Bay nevű angliai településen történt. Egy pár utazni ment, de indulás előtt leengedve hagyták a kocsi ablakait, majd amikor beindították a motort, sőt már megtették az első kilométereket, egyszer csak egy cicára lettek figyelmesek, aki figyelte őket a hátsó ülésről. Sox volt az, a vörös kandúr, aki tévedésből ebben az autóban keresett magának nyugalmat egy átlagos hétköznapon. Kipihente magát, mire feleszmélt, hogy egy mozgó ágyat választott magának. A pár nagyon meglepődött, de nem tették ki a kocsiból az állatot. Elvitték magukkal egészen Whitstableba, ami több mint száz kilométerre feküdt az indulási ponttól, majd visszavitték a házukhoz.

A gazda is megnyugodott

A nagy utazást követően az idegen pár elengedte a cicát. Kész szerencse, hogy csak egy napra mentek el otthonról, hiszen így Sox hamarosan hazatérhetett. Mintha csak természetes lett volna, kiszállt az autóból és elindult az otthonába, ahol a gazdája aggódva várta.

Gyakran kell begyűjteni különböző helyekről, meglátogatott már egy éjszakai bárt, egy kebabost, de benézett egy uszodába is, és az Amazon egyik autójában is megpihent egy alkalommal

– mondta Sox gazdája, aki mindennek ellenére nem tudja megszokni, hogy kedvence igazi kis csavargó, akit nem lehet négy fal között tartani.

Sox, a csavargó macska.

Facebook szár lett a cicából

Sox sok meglepetést okozott már a környéken élő embereknek. Vannak, akik felismerik a csavargót, mások viszont csak ámulnak azon, hogy milyen helyeken bukkan fel. A macska tulajdonosa egy külön Facebook csoportot is készített kedvencének, ahova azokat a képeket tölti fel, amelyeket ismerőseitől kap. Így láthatók olyan fotók, amikor Sox egy idegen mosókonyhában ismerkedik egy másik cicával, idegen autóban ül vagy kivételesen otthon játszik.

autós utazás elszökik a macska felelősség szökés szökik a macska utazás utazás macskával
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink