hirdetés

Egy kóbor macska lett az autókereskedés legjobb dolgozója: ez a feladata

Hangai Lilla

2023. május 26 - Képek: Buster and Brothers/TikTok

Egy tipikus reggelen a roncstelep hátsó ajtajánál megjelent egy cirmos macska. Úgy viselkedett, mintha mindig is ott élt volna; tudod, csak amolyan macskás magabiztosággal prezentálta magát.

hirdetés

A tulajdonosnak korábban lehetősége volt a Buster közeli hozzátartozóinak vélt cicákkal is megismerkedni, akiket mind hazavitt, és akik azóta is mind a négyen a boldog benti macskák életét élik. A helyszűke és a józan ész azonban meggyőzték, hogy talán van olyan, hogy túl sok cirmos egy háztartásban. Így vált Buster az autókereskedés irodájának macskájává. Lenyűgöző, hogy ember és macska kapcsolata milyen mély lehet.

@buster_and_brothers

Buster was catching some z’s in the corner of his bed 😸 #catlover #catsoftiktok #cats #cat #tiktokcats #happycat #fyp #petlover

♬ You Gotta Love Someone - Elton John

Minden hónapban a hónap alkalmazottja

A macskának a kereskedésben mindene megvan, amire csak szüksége lehet. Saját tálja víznek és eledelnek, alomtálca, játékok és persze szeretet és törődés is minden mennyiségben. Az utóbbi kettőt nemcsak az ott dolgozóktól kapja meg, hanem a vásárlóktól is.

A főnök szerint oszlopos tagja a csapatnak; mindenbe be lehet vonni. Sőt egyenesen elvárja, hogy mindenbe bevonják! Jellegzetesen macskás, tudni akar mindenről, ami a fennhatósága alatt történik. És ennek persze megvan az eredménye is: minden hónapban elnyeri a hónap alkalmazottja díjat. Annyira bizonyítani akar, hogy még az irodai „jeans day”-en is csokornyakkendőben jelenik meg és persze sosem késik.

Buster kedvenc irodai eszköze természetesen a nyomtató. Papír úgy nem jöhet ki a szerkezetből, hogy a minőségellenőrzést el ne végezze! (Érdekelne minket, hogy vajon korrektúrát is vállal-e?!) Amit azonban még a nyomtatóknál is jobban szeret, az az, hogy követheti és ellenőrizheti a vásárlókat. Még attól sem esik zavarba, hogy a teljes kontroll érdekében felmásszon és bemásszon az érkezők autóiba.

Az ember és a macska kapcsolata: „igazi ajándék”

A telep vezetője igazán érti a macskákat, ugyanis elmondta, hogy teljesen tisztában van azzal, hogy nem ő Buster főnöke, hanem éppen fordítva. A kötelék észrevétlenül olyan erősre fonódott köztük, hogy Buster minden hétvégét náluk tölt. A négy testvére mellett sem hazudtolja meg önmagát. A lakást és az udvart is a hatalma alá vonja. És mivel se nyomtató, se vásárlók nincsenek a környéken, energiáit a többi macskával való játékban vezeti le. A hétvége közeledtével azonban egyértelműen látszik rajta, hogy alig várja, hogy hétfőn elkezdődjön egy új hét, és ő újra főnök lehessen. Hát, az biztos, hogy Garfielddal még csak távoli rokonságban sincsenek.

@buster_and_brothers

Do not disturb! #catsoftiktok #fyp #petlover #pets #cats #tiktokcats #catlover #crazycat #petsoftiktok #cat

♬ original sound - Buster and Brothers

A gazdija elmondta, hogy az első időkben bűntudata volt, amiért visszahozta a kereskedésbe a hétvége leteltével, de határozottan azt látta Busteren, hogy szeret ott lenni. Élvezi, hogy ő lehet az egyetlen macska, aki mindig a figyelem középpontjában van. Kapcsolatuk tagadhatatlanul különleges. Sokkal mélyebb, mint amit egy átlagos ember egy átlagos macskával kialakíthat. Amikor a gazdik megkérdezik, hogy Buster honnan jött, ő csak azt szokta mondani, hogy: felülről érkezett; egy igazi ajándék.

boldog macska cirmos macska dolgozó macskák ember macska kötődés igaz történet kóbor macska macska ember kapcsolat macska gazdi páros megható történet örökbefogadás
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink