hirdetés

Macska mentette meg a férfi életét, aki lezuhant egy vízesésről: így vezette el gazdáit a sérülthöz

Ferenczi Deborah

2023. március 3 - Képek: Getty Images Hungary

Több történetet is lehetett már arról hallani, hogy állatok mentették meg emberek életét. Legutóbb egy macska vezette el a segítséget egy komoly baleset helyszínére.

hirdetés

A CBS Sacramento számolt be róla, hogy egy férfi 9 métert zuhant le egy vízesésről a kaliforniai El Doradoban lévő magánterületen egy vízgyűjtőbe, ahonnan egyedül szinte lehetelten lett volna kimásznia. Ha nem érkezik segítség, valószínűleg nagyon rossz vége lett volna a balesetnek.

A cica mentette meg az életét

Rövid időn belül a férfi felesége és szomszédja észrevette, hogy az eltűnt, így elkezdték keresni, majd hatósági segítséget is kértek felkutatásához. Nem sokkal később arra lettek figyelmesek, hogy a macskájuk eszeveszett módon nyávogni kezdett, majd elindult egy irányba. Érdekes módon a feleség valahogyan érezte, hogy követni kell a cicát, így utánament. Az állat pedig elvezette őket egészen a vízesés aljához, a balesetet szenvedett férfihez.

A mentők, miután a macska segítségével megtalálták a bajbajutottat, kimentették a vízből, és kórházba szállították. Ugyan a férfi jelenlegi állapotáról egyelőre nem közöltek részleteket, mégis valószínű, hogy a cica az életét mentette meg.

életmentő macska igaz történet macska és ember macskás történetek megment a macska
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink