hirdetés

Így lazít ez a két macska a habfürdős vízben (videó)

Mádi-Krezinger Cintia

2024. április 1 - Kép: Getty Images Hungary

Nem tagadjuk, mi is szívesen lennénk a helyükben...

hirdetés

Sokak számára igazi felüdülés, amikor egy kád habfürdős vízben feküdhetnek, hogy így pihenjék ki a rohanó hétköznapok fáradalmait. Ám valljuk be, a legtöbb embernek erre csak ritkán adódik lehetősége. Nem úgy, mint az alábbi videóban szereplő két macskának a fürdőkádban! Annyira imádják a fürdőzést, hogy egyikük még aludni is képes lenne a kellemes vízben.

De a macskák utálják a vizet, nem?

Nos, nagyon általánosítva: igen, utálják. Azonban vannak olyan fajták is, amelyek kifejezetten kedvelik a fürdőzést. Ráadásul arról sem szabad megfeledkezni, hogy a cicák esetében az egyéni preferenciák is óriási különbségeket tudnak produkálni még alomtársak esetében is. Lehet, hogy az egyik állat még akkor is ordibál, ha te fürdesz, hogy azonnal gyere ki onnan, a másik meg akár be is ugrik melléd, ha lehetősége nyílik rá.

Bármi is legyen a cica hozzáállása, egyvalami nagyon fontos: soha ne erőltesd rá a kádfürdőt, ha nem szeretné. Ha pedig egészségügyi vagy egyéb okok miatt elkerülhetetlen a fürdetés, kérd szakember segítségét, ha otthon nem tudsz megbirkózni a feladattal.

Ha pedig te magad néznél szembe a szükségessé vált fürdetés kihívásával, olvasd el ezt a cikkünket, amelyből megtudhatod a helyes macskafürdetés minden fortélyát.

fürdés macska fürdetés macska nem szereti a vizet macska szereti a vizet
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink