hirdetés

Ez az óriási maine coon úgy néz ki, mint egy egzotikus majom

Hangai Lilla

2024. március 13 - Képek: Getty Images Hungary

A fura maine coon születésénél még senki sem sejtette, hogy az internet sztárja lesz fantasztikus fizimiskájának köszönhetően.

hirdetés

Richie maine coon létére megszólalásig hasonlít a nyitóképen látható zászlósfarkú kolombusz majomra. Már a születésénél látható volt, hogy a szokottnál szőrösebb lesz, de azt sosem gondolták volna, hogy ilyen elképesztő bundát növeszt majd.

Gazdái gyakran lemur macskaként is emlegetik a megtermett kandúrt, akinek a személyisége igazodik a fajtája temperamentumához. Igazi kedves vagány, aki nagyon szociális, szeret emberek és más állatok közelében lenni. Sokan hasonlítják a maine coonokat a kutyákhoz nyitottságuk, játékosságuk és ragaszkodásuk miatt. A gazdik szerint ezek mind jellemzőek Richie-re is, aki nemcsak családja, de az internet népének szívét is elrabolta. Instagramon itt tudod követni a mindennapjait.

Ide kattintva megtudhatod, hogy milyen jellemző különbségek vannak a maine conn nőstények és kandúrok között. Ha ilyen cicát szeretnél, ez is fontos szempont lehet.

 

fura macska hosszúszőrű macska maine coon
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink