hirdetés

5 hónap után került elő a tatabányai autóbalesetben eltűnt cica: ez vezetett nyomra

Szénási Szimonetta

2023. december 27 - Képek: Getty Images Hungary

Gazdái 200 euró fejében várták a segítséget, ám hosszú hónapokig hiába keresték Tsukit.

hirdetés

Csodaként számolnak be a tatabányai Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálat közösségi oldalán annak a különleges szépségű, koromfekete macskának a megtalálásáról, aki júliusban tűnt el, egy autóbaleset során.

A cikkbeli képek illusztrációk.

Nagy erőkkel keresték

Tsuki gazdái Bécsből jártak vissza, hogy kedvencük nyomára bukkanjanak, sőt, még 200 eurót, azaz közel 75 ezer forintot is felajánlottak a megtalálójának, ám hónapokig nem jártak eredménnyel.

Egy szerencsés véletlennek, valamint egy jólelkű állatmentőnek hála azonban Tsuki már otthon van!

Aprócska, de felbecsülhetetlen értékű eszköz

Mint a bejegyzésben írják, a Tappancs munkatársa egy ismert cicamentő oldalán látta meg a fekete macskát mint annak új védencét. Azonnal írt neki, kérve, hogy próbáljon mikrochipet olvasni. És a megérzés jónak bizonyult: a készülék jelzett, és kiderült, hogy a hölgy Tsukit vette pártfogásába!

Gondos gazdák

Mint a keresőposztból kiderül, a kandúr nemcsak chipelve van, de ivartalanították is. Csak dicsérni tudjuk az állattartók felelős magatartását, hiszen ennek hála került haza a sokat megélt cica!

Hogy meggyőzzünk az ivartalanítás fontosságáról – ha még kellene –, olvasd el ezt a cikkünket, amiben állatorvos veszi sorra valamennyi előnyét. Kitérve arra is, milyen halálos betegségektől óvod meg kedvencedet, ha nem hagyod csavarogni.

állatmentés autóbaleset eltűnt macska felelős állattartás ivartalanítás mikrochip
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A kutyákat is szereted?
Látogass el az Az én kutyám oldalunkra is!