Elszökött egy macska a repülőn: így surrant ki a hordozójából a szabadulóművész

Ferenczi Deborah, 2023. március 21 - Képek: Twitter

A kaliforniai Ontario nemzetközi repülőtérről New Yorkba tartó járat utasait különösen szokatlan dolog zavarta meg, ugyanis egy macska szabadult el a járat fedélzetén.

Érdekes hír röppent fel a napokban, ugyanis Yi Shun Lai író közzétett egy fotót a Twitteren, amin a repülőgép utaskísérő személyzete éppen egy macskát tart a magasba, aki elszabadult a sorok között.

A macska kiszabadult a hordozójából

Mint a későbbiekben kiderült, a garázdálkodó macska egyébként Brian névre hallgat, és meglehetősen ügyesen kiszabadult a hordozójából, majd a sorok között bóklászva próbálta magára hívni az utasok figyelmét. Így ameddig ügyesen nem sikerült becserkésznie a személyzetnek a macskát, addig az ott kóborlt a fedélzeten.

A macska visszakerült a gazdáihoz

Lai, ahogyan mesélte, éppen csak arra ébredt fel, hogy az utaskísérő a magasba emeli a macskát, és érdeklődik az utasoktól, hogy nem-e vesztett el valaki egy fehér-szürke foltos cicát. Majd a következő posztból az is kiderül, hogy a gazdi ráeszmélt arra, hogy a macskája elveszett, és jelezte a személyzetnek, hogy Brian bizony kiszökött a hordozójából, méghozzá úgy, hogy a zipzár melletti résen kipréselte magát.

Természetesen a szórakoztató tweet vírusként terjedt el az interneten, amire rengeteg hozzászólás érkezett, végül a poszt frissítésében Lai beszámolt arról, hogy a macska visszakerült gazdájához, és már biztonságban, újra a hordozóban van. A gazdái pedig remélhetőleg ügyelnek arra, hogy a szabadulóművész cica többet ne szökjön meg.

Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon