hirdetés

Miután a nő felkeltette a rendőrök gyanúját ahogyan babakocsiját tologatta az üdülőhelyen, azonnal letartóztatták és bevitték kihallgatásra a „gyermekével” együtt Nyizsnyij Tagil városának rendőrőrsére.

hirdetés

Amikor átvizsgálták az „anyát” és a babának öltöztetve prezentált „gyermekét”, a rendőrök 170 gramm mefedront (szintetikus kábítószer) találtak az állat ruhácskáiba rejtve. Így lett a macska a drogcsempészet akaratlan elkövetője.

Zsákbamacska

Miután kicsomagolták a pasztell rózsaszín bundazsákjából a „babát”, a rendőröknek a lélegzete is elakadt. Egy gondosan sapkába, tipegőbe, kiscsizmába öltöztetett szürke skót lógófülűt találtak, akin még pelenka is volt! Az állat rendkívül nyugodtnak tűnt, egy percre sem hazudtolta meg fajtája jellemzőit. Ezek a cicák ugyanis rendkívül kedvesek és szerethetőek, imádnak a figyelem középpontjában lenni.

A bevallottan zseniális kábítószer-csempészési kísérlet ellenére szerencsére az akcióba kudarcba fulladt, és a macskának sem esett baja. A kábítószercsomagokat sértetlenül távolították el a vastag ruházatból. Míg a vizsgálat többi része folyt, a cicát kézben tartották és simogatták, hogy ne traumatizálódjon.

A csempészt természetesen letartóztatták. Azt azonban nem tudni, hogy a rendőrök bejelentés alapján intézkedtek, vagy a nő viselkedése keltette fel bennük a gyanakvást. A gyanúsított előzetes letartóztatásban van, várja az ítéletet.

A macska a drogcsempészet bevett trükkje

Érdekesség, hogy valójában bevett gyakorlat, hogy az állatokra valamilyen formában kábítószert rögzítenek, majd az elítéltek étellel csalják őket magukhoz. Így csempészik be a drogot a börtönökbe, amit aztán majd ott árusítanak.

Egy tatárföldi fegyenctelepen például kokainnal teli zacskókat rögzítettek egy cica nyakörve alá, aki úgy bukott le, hogy az egyik fegyőr az ölébe vette kicsit megdögönyözni. Ekkor bukkant rá a drogra.

hír kábítószer-csempészet macska ruha skót lógófülű
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink