hirdetés

Ilyen egy igazán udvariatlan utas a tömegközlekedésen

Molnár Enikő

2024. április 4 - Kép: Getty Images Hungary

Az alábbi videón látható cica úgy tűnik, hogy nem ismeri az illemet.

hirdetés

A tömegközlekedés remek lehetőséget nyújt arra, hogy gyorsan és (többé-kevésbé) kényelmesen átérjünk egyik pontból a másikba. Persze nem olyan kézenfekvő megoldás, mint az autó, ellenben környezetbarát(abb), csúcsidőben pedig akár gyorsabb is lehet. Természetesen nem való mindenkinek, és megvannak a saját kihívásai, nem beszélve arról, hogy néha furcsábbnál furcsább jeleneteknek lehetünk szemtanúi. Ha ez még nem lenne elég, az utazás minősége nagyban függ az utastársaktól, és valljuk be, nem mindenkivel élmény egy tömegközlekedési eszközön utazni. Példának felhozható az alábbi buszon utazó macska is, aki rendületlenül zaklatja a mögötte ülőt.

Utazási etikett

Szerencsére látszólag nem igazán zavarta az érintett utast a rendetlen viselkedés, mégis udvariatlan, amit a buszon utazó macska csinált. Bár, ha őszinték akarunk lenni, nem lehet a macskát hibáztatni, hiszen ő csak szórakoztatta magát. A felelősség a gazdin van, aki nem figyelt arra, hogy cicája zavartalanul és másokat nem zavarva utazzon. Bár igazán édes látvány a  hátizsákból kilógó, kíváncsi cica, nem feltétlenül a legjobb példa arra, hogy hogyan érdemes (és biztonságos) egy macskát tömegközlekedési eszközökön szállítani.

Helyette ajánlott például egy megfelelő méretű macskaszállítót beszerezni, amiről ide kattintva olvashatsz részletesebben.

macska a buszon macska szállítása macskás videó utazás macskával utazó macska videó
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink