hirdetés

Michael Jacksonnál is jobban táncol ez a cuki vadmacska (videó)

Hangai Lilla

2024. február 14 - Képek: Getty Images Hungary

A vadmacskák legkifejezőbbikét egyszerűen lehetetlen nem szeretni! Ha nem hiszel nekünk, elhoztunk egy csokor bizonyítékot édes, kedves, megmosolyogtató videók formájában.

hirdetés

Ezek a krumplitestű gyönyörűségek, fedőnevükön a Pallas-macskák vagy pusztai macskák hosszú évek óta az internet sztárjai, amin egy cseppet sem vagyunk meglepve. Mozgásukban, arckifejezéseikben és reakcióikban néha ijesztően emberi jelleget öltenek. Lehetetlen velük betelni, és szerencsére nem is kell; ma 6 elképesztően cuki manul videót hoztunk el nektek. Osszátok meg olyanokkal, akikre ráfér egy kis szívmelengető mosolygás! 

1.) Ennek a fickónak a tehetsége előtt maga Michael Jackson is meghajlana:

 

2.) A novoszibirszki városi állatkert kis lakója kunyhója előtt ülve próbálja mancsait eligazgatni a farkán, hogy az ne érjen a hóba:

 

3.) Fiatal anyuka és 6 édes csemetéje szintén a novoszibirszki állatkertből:

 

4.) Ez még a csokinál is jobb:

 

5.) Snezhinka (Hópehely), a 6 hónapos Pallas-macska ilyen kitörő örömmel fogadja gondozóját, aki éppen ínycsiklandó egérvacsoráját hozta el neki. Ebben a korban a manulok még barátságosak, ám amikor elérik a pubertást, igazán vadakká válnak.

5.) Timofey, a moszkvai állatkert gyönyörű lakója vadászni indul:

Ide kattintva elérheted azt a cikkünket, amelyben a pusztai macskáról gyűjtöttünk össze különböző érdekességeket. Többek között az is kiderül, hogy miért olyan különös a pupillájuk.

cuki videó macskás videók manul pallas-macska pusztai macska vadmacska videó
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink