hirdetés

A világ legszomorúbb tekintetű macskáját, Fishtophert végre örökbe fogadták: így várta a menhelyen az álomgazdit

Ferenczi Deborah

2022. november 30 - Képek: Twitter

Fishtopher egy 5 éves macska, aki arról vált híressé, hogy borzasztó szomorú arccal várja azt, hogy örökbe fogadják. Állítólag a cicus annyira igényli az emberek társaságát, hogy még a menhelyen is csak akkor volt hajlandó enni, amikor valaki vele volt, egyedül hozzá sem ért az ételhez. Mindehhez pedig olyan bánatos arcot vágott, hogy a menhely dolgozóinak megesett rajta a szívük, és Twitteren is megosztották, hogy Fishtopher gazdit keres.

hirdetés

Csodák csodájára, amint kikerült a poszt, olyan kezdett el terjedni, hogy több mint 168 000 kedvelést és 21 000 retweetet gyűjtött össze. Sőt, a kommentekben csak úgy özönlöttek a személyes történetek az örökbefogadásokról. Nem sokkal később a menhely a Facebook-oldalán is közzétette, hogy több százan jelentkeztek Fishtopher gazdájának.

Fotó: Twitter

Fishtopher otthonra talált

Azonban november 26-án, szombaton Laura Folts és párja, Tanner Callahan fogadták örökbe Fishtophert. A pár azt is elmondta az nbcnews-nak, hogy több mint két órát autóztak, hogy találkozhassanak a szomorú macskával. Továbbá azt is elmesélték, hogy a cicáról kikerült tweet keltette fel a figyelmüket, sőt még arról is beszámoltak, hogy annak ellenére, hogy 1 órával a menhely nyitása előtt odaértek, már kilenc másik ember állt sorba, hogy találkozzon a híres macskával. Azonban ők lehettek azok a szerencsések, akik haza is térhettek a sokak által áhított cicával.

Fishtopher története más macskáknak is segített otthont találni

Ami pedig a történetben a legszebb, hogy nemcsak Fishtopher talált otthonra, hanem segítségével sok más cica is, hiszen az odaérkezőket arra biztatták, hogy annak ellenére, hogy Fishtopher gazdára talált, ők ne menjenek haza üres kézzel, hiszen sok cica vár még szerető otthonra. De nem csupán az odaérkezőket biztatták erre, hanem a poszt alatt bemutattak további 16 gazdára váró állatot, akiket pedig sikeresen örökbe is tudtak adni. Így a szomorú macska nemcsak magának, de sok bajtársának is segített szerető otthonra találni.

Fishtophernek azóta saját Twitter-oldala is van, ahol láthatjuk, hogyan tölti gazdis mindennapjait!

örökbefogadás örökbefogadás előnyei örökbefogadott macska szeret a macska szomorú a macska
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink