hirdetés

8 macska, akiből mém vált: ez a cica arról lett híres, hogy egy éjszaka alatt 11 tárgyat is képes ellopni szomszédaitól

Ferenczi Deborah

2023. március 25 - Képek: Getty Images Hungary

Amióta csak az internet berobbant, tulajdonképpen rövid időn belül bárki lehet népszerű vagy igazi sztár. Ez pedig nincsen másképpen az állatokkal sem, hiszen egy-egy különlegesebb kép akár az egész világhálót bejárhatja. Nos, éppen ebből kiindulva összegyűjtöttük az internet legnépszerűbb macskáit, akiknek egy-egy fényképe az egész világot bejárta.

hirdetés

A legtöbben élnek-halnak a macskás tartalmakért, főleg akkor, ha azok meglehetősen szórakoztatóak is. Nos, az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a cicákat, akikből a legnépszerűbb mémek váltak.

1. Lil Bub

Lil Bub napjaink egyik legnépszerűbb macskasztárja, akit jelenleg több mint 2,5 millióan követnek Instagramon. Érdekesség, hogy a cica több genetikai mutációval született, aminek hatására a nyelve állandóan kilóg, azonban éppen ez tette őt rendkívül egyedivé. Megjelenése annyira bájos, hogy egyszerűen nem lehet nem imádni.

2. Meow ezredes

A gyönyörű szürke macska, aki egyébként zord, tekintélyt parancsoló külsejének köszönhetően az Ezredes nevet kapta, 2012 óta megdönthetetlen sztárja a közösségi médiának. Ennek pedig még halála sem tudott határt szabni. Sőt, jelenleg ő tartja a Guinness-világrekordot a leghosszabb szőrű macska kategóriában.

3. Maru

Maru egy igazi YouTube-sztár, aki már hosszú évek óta szórakoztatja az internet népét mindenféle bohóckodással. A macska egyébként 857 ezer feliratkozóval rendelkezik, ami igencsak tekintélyes szám, hiszen sok híres influencert is túlszárnyal. Amennyiben szeretnél egy jót szórakozni, feltétlen látogasd meg Maru csatornáját, garantáltan jól fogsz mulatni!

4. Grumpy cat

A világ leghíresebb mém macskája egyértelműen az internet koronázatlan királya, Grumpy cat volt. Az állat különösen morcos arckifejezésének köszönhetően vált sztárrá, és haláláig a legnépszerűbb cicaként tartották számon. Annak ellenére, hogy 2019-ben költözött az örök vadászmezőkre, emlékezete még nagyon hosszú ideig fennmarad, és látványa mosolyt csal az arcunkra.

5. Hamilton, a hipszter macska

Hamiltonnak már akkor igazi hipszter bajusza volt, amikor még nem volt menő ezt az irányvonalat követni. Azonban azóta – csakúgy, mint a hipszterek – az ilyen tökéletes bajszok, arcszőrzetek is hihetetlen menők lettek. Hamilton pedig ezáltal roppant nagy népszerűségnek örvendhet.

6. A zongorázó macska

Az egyik leghíresebb macska, akiből mém vált, nem más, mint a zongorán játszó, vagy legalábbis azt profin imitáló Fatso. A videó egyébként 2007-ben került fel a világhálóra, azóta pedig az egyik leghíresebb és talán legviccesebb macska vált belőle.

7. Henri, az egzisztencialista filozófus

Személyes kedvencünk Henri, az egzisztencialista filozófus macska, akinek elmélkedései és világmegváltó elképzelései milliókat gondolkodtatott el az élet nagy kérdésein.

8. A kleptomániás macska

Végül pedig az egyik legviccesebb macska bemutatására kerül a sor, aki azáltal vált híressé, hogy mint kiderült, borzasztó kleptomániába szenved. Nos, míg nappal Dusty egy átlagos cicus, addig amint leszáll az éj, nekikezd legkedvesebb tevékenységének, a lopkodásnak. Állítólag szomszédaitól már több mint 600 tárgyat lopott el, és képes egy éjszaka alatt akár 11 különböző dolgot is elcsenni.

Az alábbi videón tisztán látható eme mániákus tevékenység:

Reméljük, sikerült némi mosolyt csalnunk az arcodra ezzel a válogatással!

Grumpy cat híres macska híres macskák internet legnépszerűbb macskái macskás videók mém vicces macskák
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A kutyákat is szereted?
Látogass el az Az én kutyám oldalunkra is!