6 híresség, aki nem tud ellenállni a cicáknak: Ed Sheerant és Taylor Swiftet is rabul ejtették

Hangai Lilla, 2022. augusztus 7 - Képek: Taylor Swift Instagram, Calippo & Dorito Instagram, Ricky Gervais Instagram, Russel Brand Instagram, Drew Barrymore Instagram, Gigi Hadid Instagram

Macskás hölgyek és macskás urak hírességek között is szép számmal akadnak. Vannak olyanok, akik mióta az eszüket tudják, rajonganak a doromboló szobatigrisekért, mások az örökbefogadás után döbbentek rá, hogy sorsuk örökre megpecsételődött.

This post is also available in: English

Taylor Swift például egy interjúban beszélt arról is, hogy cicái karrierjének legfőbb ihletforrásai; miattuk vállalta el a Macskák című musicalben Bombalurina szerepét.

1. Taylor Swift

Taylornak három cicája van. Meredith Grey A Grace klinika azonos nevű karaktere után kapta nevét, Olivia Benson az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály című ikonikus szereplőjének nevét viseli, Benjamin Button pedig a kultikus, Brad Pitt neve által fémjelzett Benjamin Button különleges élete című film főszereplője után kapta nevét.

Meredith Grey és Olivian Benson skót lógófülű macskák, míg Benjamin Button egy ragdoll. Mr. Button örökbefogadott cica, akiről Taylor diszkréten csak annyit mesélt, hogy: szerelem volt első látásra. A magánéletét és szerelmi ügyeit különösen bizalmasan kezelő énekesnő ennyit azonban megosztott a közvéleménnyel: „Öröm együtt élni velük. Nagyon méltóságteljesek, függetlenek, képesek a saját életükkel foglalkozni.” Mi ez, ha nem igazi csodálat?!

Taylor kedvencei még az énekesnő ME! című klipjében is szerepeltek:

2. Ed Sheeran

Ed és Taylor nemcsak legjobb barátok, de a cicák iránti rajongásukat is osztják. Ed macskáinak, Calipponak és Doritonak még saját Instagram profiljuk is van, amely nagy sajnálatunkra utoljára 2020-ban frissült. Biztosan nagyon elfoglalt cicák lehetnek.

A Garfield-szerű Dorito egy narancssárga cirmos házimacska, aki a Britanniában méltán híres nacho chips után kapta a nevét, Calippo pedig egy skót lógófülű, aki Ed kedvenc jégkrémjének nevét viseli. Úgy tűnik, nemcsak a macskák iránt rajong különösen Ed Sheeran, de legalább annyira szereti a hasát is. Mi pedig mélyen együtt érzünk vele.

3. Ricky Gervais

Ricky Gervaist nemcsak az Office című sorozat miatt imádjuk, hanem azért is, mert legalább annyira rajong a cicákért, mint mi. (Nem mellesleg a kutyákért is.) Ricky a pandémia ideje alatt segített a rászoruló Pickle-nek, akinek az eredeti tervek szerint átmeneti otthont biztosított volna, míg valaki örökbe nem fogadja. Pickle pedig, ahogy az várható volt, nemcsak Ricky szívét rabolta el, de a feleség, Jane sem tudott neki ellenállni, így úgy döntöttek, megtartják a cirmos kis dorombológépet.

Pickle úgy érkezett a Gervais család életébe, mint egy kis angyal. Ollie, Rickyék előző cicája 16 éves korában, kicsit több, mint fél évvel Pickle érkezése előtt távozott az örök vadászmezőkre. A zöldszemű hipnotizőr azóta nemcsak Gervaisék élete felett vette át az irányítást, de Ricky Instagram-profilja felett is.

4. Russel Brand

Russelt először azért kedveltük meg, mert a Lepattintva című filmben olyan könnyedén figurázta ki a saját karakterét a celebvilágban. Aztán pedig rájöttünk, hogy az állatokat is imádja. Bear nevű gyönyörű kutyusa mellett két cicája is van, Monty és Beetle, akik még a birtokán tett sétákra is elkísérik. Mi ezt hívjuk tökéletes idillnek.

5. Drew Barrymore

Az egyik legkedvesebb hollywoodi színésznőnk nem is egy, hanem egyből három cicát fogadott örökbe 2018-ban. A cirmosok Lucky, Peach és Fern névre hallgatnak. Ahogy az lenni szokott, egy cicáért indult, de nem volt szíve szétválasztani a három pajkos lánytestvért. Drew nem akarta az összes gyógyító dorombolást csak magának kisajátítani, ezért az egyik cica, Lucky az övé lett, a másik kettőt két kislányának ajándékozta. Kíváncsiak vagyunk, mit érezhetett Drew férje, és kutyája, Douglas ebben a nagy női túlerőben.

6. Gigi Hadid

A gyönyörű modell szülei farmján nőtt fel, ahol már születésétől kezdve körül volt véve állatokkal. Így nem csoda hát, ha felnőttként is vágyott a természet és az állatok közelségére, kaliforniai nyüzsgés ide vagy oda. Cleo nevű örökbefogadott cicájának még saját Instagram-oldalt is indított, bár a profil sajnos nem frissül már egy jó ideje. Gigi, ha ezt olvasod, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy van Cleo!

Igazán szívmelengető kutatómunka volt, amit alig vártunk, hogy veletek is megoszthassunk! Az egyik legszebb bizonyítékát annak, hogy a cicák bárki életét képesek 1000%-kal jobbá tenni.

Webshop
További cikkeink

Keresés az oldalon