Rég nem láttál ilyen aranyos kiscicát: sérült medencével született, az internet mégis imádja

Ferenczi Deborah, 2023. január 31 - Képek: YouTube

Bemutatjuk a világ egyik legédesebb kiscicáját, Aoife-ot, akinek története nem csupán nagyon megható, hanem inspiráló is. Ugyanis arra emlékeztet mindannyiónkat, hogy azoknak a macskáknak is szüksége van szeretetre és családra, akik valamilyen testi elváltozással, esetleg komolyabb betegséggel születtek. Hiszen szeretni ezek a cicák legalább annyira, de talán még annál is jobban tudnak, mint egészséges társaik.

Aoife egy 2 éves cicus, aki az Instagramnak köszönhetően emberek milliói szívét rabolta el. A cicus különlegessége, hogy csonka medencével és rendkívül súlyos csípőízületi diszpláziával született, aminek következtében a gerincén egy szemmel látható görbület található. Gerincdeformitása folytán inkontinens, és pelenkát kell viselnie a mindennapokban.

Aoife története

A történet különlegessége, hogy a gazdái egy Instagram-poszt miatt szerettek bele a kiscicába, és úgy döntöttek, hogy bármennyire komplikált, mindenképpen őt választják maguknak családtagként. Az örökbefogadás menete nem is bizonyult egyszerűnek, ugyanis Sabrina és James, az örökbefogadó pár, két hónapig tanulták azt, hogy minként kell megfelelően gondozni az állatot. Hiszen inkontinenciája miatt a gazdáinak kell elvégeznie a hólyag és a bélműködés lebonyolítását. Emellett pedig számos gyógyszert kell szednie a megfelelő életműködések reményében.

Aoife népszerűsége

Miután sikeresen magukhoz fogadták a cicust, elkezdték dokumentálni azt, ahogyan a mindennapok során gondozzák. Ennek pedig igen hamar hatalmas sikere lett, ugyanis már több mint 60 ezer követővel és milliós nézettséggel követik nyomon a macska életének az alakulását. Egyébként a házaspárnak Aoife mellett még 5 örökbefogadott macskája van, és Los Angelesben élnek hatalmas szeretetben és boldogságban.

Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon